Blogg

Struktur

Jag har en önskan om att blogga mer och en önskan om att få in fler recept också, men tiden är det som just nu är lite i vägen.

Det är ett av mina mål, jag jobbar mot att nå det, men för att komma dit jag önskar ,måste jag göra vissa vägval.

Och allt kommer i sinom tid.

Jag håller på att få bra struktur på mitt jobb som kostrådgivare parallellt med mitt heltidsjobb på Friskis, just nu balanserar jag in PT kunder som jag ska ha under min utbildning för att börja öva på det jag lärt mig och finslipa det jag kan.

Och inom denna vecka hoppas jag att min hemsida kommer vara hopkopplad med boka direkt, det är en spännande del i mitt lilla företag som är ny.

För att jag ska fungera i allt spännande som händer är det viktigt jag får till min sömn på första plats, min träning att jag äter bra  och att jag i ett väldigt fullspäckat schema får tid att vara med mina hjärtan mina barn och min man, för utan dem är inget något värt 🙂

Idag avsätter jag tid just för olika inlägg på Facebook och min utbildning behöver också prioriteras idag.

Jag har dock en förhoppning att hinna så jag kan ta min stora tjej till Ikea, hon har idag möblerat om på sitt lilla rum och önskar komplettera med lite saker.

Älskar att Ikea har öppet till 19.00 det gör detta nästan möjligt att nå.

Njut din söndag, fyll den med bra val för dig och din hälsa, träna, gå en promenad var med nära och kära. Andas djupa sköna andetag sträck på dig och vet att allt gott börjar med dina val!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.