Referenser

Här hittar du referenser från både föreläsningar och enskilda klienter.
Har du något du vill berätta så är jag tacksam om du vill lägga till en kommentar längst ner på sidan!

Samantha underskrift

5 Comments

 • Ingela

  Vi är så nöjda med föreläsningen som vi får varje år. Den passar så bra in när vi läser om kost och hälsa i elevernas förberedelse inför sin vidare utbildning till USK och BSK!

 • Annelie

  Jag anmälde mig till Samanthas HLR kurs för att förbättra mina kunskaper inom HLR och för mig få bort rädslan att någon gång i framtiden hamna i en situation där jag skulle behöva utföra HLR. Rädslan hade jag sedan vi förlorat min man och pappan i vår familj i plötsligt hjärtstopp för lite drygt ett år sedan. Samantha delade sin kunskap med ett härligt engagemang. Med humor och med allvar. Hon fick mig att känna mig trygg i situationen och kvällen blev rolig och härlig. Jag har nu känslan i kroppen att jag kommer klara av att utföra livsviktig hjärt och lungräddning om jag skulle hamna i en sådan situation i framtiden. Jag hoppas dock jag slipper. Tack för en bra och härlig HLR-kurs!

 • Katarina

  Tack Samantha för en värdefull och lärorik period. Du har alltid funnits där när jag har frågor o behöver avancerade råd inom kost o livsstil. Så har du hjälpt mig att bli mer strukturerad och varit tydlig när tvekat.

 • Katarina Swahn

  Min resa med Samie och Hälsa som val startade sommaren 2018 då jag kom hem från semester och kommit fram till att jag inte kunde fortsätta som jag levde då med dåliga matvanor och ett ohälsosamt midjemått. Jag ville må bättre, bli piggare, få ett hälsosamt midjemått och en balans i livet som jag saknade. Med Samies hjälp, stöttning och bra verktyg och kanske det viktigaste av allt rimliga och långsiktiga mål. Att välja en förändring för livet och inte en ”Quick fix” – här har Samies coachning varit helt fantastisk och avgörande för mig för att nå mina mål. Nu är jag 24 cm mindre runt midjan, har M i storlek och framförallt mår jag så mycket bättre. Samie har utöver hjälpen med ett hållbart matupplägg också varit min personliga tränare under hösten/vintern 2018 vilket har fått mig träna igen och även fått mig till att uppskatta gymträningen. Så vill Ni ha hjälp med en långsiktig och hållbar förändring för din hälsa så är det Hälsa som val och Samie Ni ska kontakta. Min resa med Samie är en av de bästa resor jag gjort – tusen tack🌷

 • Linda

  Jag tog kontakt med hälsa som val för att jag ville göra en förändring i mina matvanor.
  Jag vet vad jag ska göra, men har svårt att komma igång själv.
  Jag fick fylla i ett frågeformulär om min allmänna hälsa samt att jag fick föra matdagbok. Därefter träffades vi och gick igenom mina svar och diskuterade mina mål.
  Jag fick en plan med alternativ på vad jag skulle äta och vad jag skulle undvika.
  Det gjordes även en träningsplan.

  Jag kände mig motiverad efter vårt samtal och körde igång.
  Frågor som dök upp under tiden besvarades snabbt och lätt via mail.
  Efter ett antal veckor hade vi samtal igen och vägning och mätning. Så härligt att få resultaten och bekräftelsen på att man varit duktig och gjort en förändring.

  Jag nådde mina mål, dessutom fick jag den extra bonusen jag hoppades på – jag blev gravid och har idag min guldklimp❤️
  Slump? Kanske…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *