Referenser

Här hittar du referenser från både föreläsningar och enskilda klienter.
Har du något du vill berätta så är jag tacksam om du vill lägga till en kommentar längst ner på sidan!

Samantha underskrift

8 Comments

 • Carina Eriksson

  Vilken resa!
  Jag var med i ett 12 veckors program för en bättre och hållbar hälsa. Mitt mål var att må bättre och efter ett par veckor var mitt blodvärde såååå mycket bättre!
  I mitt fall var det mitt mående och min hälsa som var i fokus, eventuell viktnedgång en bonus. Så vi kom överens om att jag på dessa 12 veckor skulle gå ner 5-6 kg. Jag tappade mer än så, 12 kg.
  Detta program som Samantha (Hälsa Som Val) tagit fram med dess verktyg, föreläsningar och coachning har gjort vardagen mycket lättare för mig. Nu börjar mitt arbete med att underhålla och behålla den hälsa som jag nu uppnått!
  Nu mår jag så otroligt bra i kroppen och knoppen! Ja- det speglar varandra!

 • Malin

  Jag vill varmt rekommendera Samies 12-veckors program.
  Jag mår bättre än på väldigt många år, både fysiskt och psykiskt.
  Inget jojo-bantande, inga pulverdieter.
  Man äter sig mätt och rör på sig en hel del, men efter egen förmåga. Det känns väldigt skönt för vi har alla olika fysiska förutsättningar.
  Samie och resten av gruppen har varit väldigt stöttande hela tiden och det har gjort att det känns lättare även när det har varit tungt.
  Samies enskilda coaching har också varit en stor ögonöppnare för mig som har varit väldigt positiv.

  Du gör en livsstilsförändring, för livet!
  Bara gör det.
  Lev nu, dö sen!
  Tack Samie från djupet av mitt hjärta ❤

 • Åsa Ohlsson

  12 veckors hälsoutmaning. Samantha har strukturerat veckorna på ett tydligt och överskådligt sätt och lägger ut planeringen i facebook gruppen på söndagen inför kommande vecka. Under veckorna kommer utmaningar i form av fysisk aktivitet. (Kul att kunna överraska sina kollegor på jobbet med 10 pushups helt plötsligt och sedan skylla på Samie). Varannan vecka har vi fått äran att träna tillsammans online. Passen har varit varierande och alltid individuellt anpassade. Passen har varit upplagda helt utan redskap med kroppen som motstånd. Lärorika och bra att ta med på resa eller när det inte går att gå till gymet. Programmet har gett nya kunskaper och en välfylld verktygslåda inför framtiden. Jag har blivit mer medveten om vilka hälsovinster kost och fysisk aktivitet ger och insikt om min egen inverkan på mitt mående. Samie är en fantastisk coach, närvarande, puschande och enormt lyhörd.

  Mina varmaste rekommendationer för Hälsa som vals 12 veckors Viktminskningsprogram!

 • Ingela

  Vi är så nöjda med föreläsningen som vi får varje år. Den passar så bra in när vi läser om kost och hälsa i elevernas förberedelse inför sin vidare utbildning till USK och BSK!

 • Annelie

  Jag anmälde mig till Samanthas HLR kurs för att förbättra mina kunskaper inom HLR och för mig få bort rädslan att någon gång i framtiden hamna i en situation där jag skulle behöva utföra HLR. Rädslan hade jag sedan vi förlorat min man och pappan i vår familj i plötsligt hjärtstopp för lite drygt ett år sedan. Samantha delade sin kunskap med ett härligt engagemang. Med humor och med allvar. Hon fick mig att känna mig trygg i situationen och kvällen blev rolig och härlig. Jag har nu känslan i kroppen att jag kommer klara av att utföra livsviktig hjärt och lungräddning om jag skulle hamna i en sådan situation i framtiden. Jag hoppas dock jag slipper. Tack för en bra och härlig HLR-kurs!

 • Katarina

  Tack Samantha för en värdefull och lärorik period. Du har alltid funnits där när jag har frågor o behöver avancerade råd inom kost o livsstil. Så har du hjälpt mig att bli mer strukturerad och varit tydlig när tvekat.

 • Katarina Swahn

  Min resa med Samie och Hälsa som val startade sommaren 2018 då jag kom hem från semester och kommit fram till att jag inte kunde fortsätta som jag levde då med dåliga matvanor och ett ohälsosamt midjemått. Jag ville må bättre, bli piggare, få ett hälsosamt midjemått och en balans i livet som jag saknade. Med Samies hjälp, stöttning och bra verktyg och kanske det viktigaste av allt rimliga och långsiktiga mål. Att välja en förändring för livet och inte en ”Quick fix” – här har Samies coachning varit helt fantastisk och avgörande för mig för att nå mina mål. Nu är jag 24 cm mindre runt midjan, har M i storlek och framförallt mår jag så mycket bättre. Samie har utöver hjälpen med ett hållbart matupplägg också varit min personliga tränare under hösten/vintern 2018 vilket har fått mig träna igen och även fått mig till att uppskatta gymträningen. Så vill Ni ha hjälp med en långsiktig och hållbar förändring för din hälsa så är det Hälsa som val och Samie Ni ska kontakta. Min resa med Samie är en av de bästa resor jag gjort – tusen tack🌷

 • Linda

  Jag tog kontakt med hälsa som val för att jag ville göra en förändring i mina matvanor.
  Jag vet vad jag ska göra, men har svårt att komma igång själv.
  Jag fick fylla i ett frågeformulär om min allmänna hälsa samt att jag fick föra matdagbok. Därefter träffades vi och gick igenom mina svar och diskuterade mina mål.
  Jag fick en plan med alternativ på vad jag skulle äta och vad jag skulle undvika.
  Det gjordes även en träningsplan.

  Jag kände mig motiverad efter vårt samtal och körde igång.
  Frågor som dök upp under tiden besvarades snabbt och lätt via mail.
  Efter ett antal veckor hade vi samtal igen och vägning och mätning. Så härligt att få resultaten och bekräftelsen på att man varit duktig och gjort en förändring.

  Jag nådde mina mål, dessutom fick jag den extra bonusen jag hoppades på – jag blev gravid och har idag min guldklimp❤️
  Slump? Kanske…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *