Referenser

Tack för ditt förtroende!

3 Comments

 • Linda

  Jag tog kontakt med hälsa som val för att jag ville göra en förändring i mina matvanor.
  Jag vet vad jag ska göra, men har svårt att komma igång själv.
  Jag fick fylla i ett frågeformulär om min allmänna hälsa samt att jag fick föra matdagbok. Därefter träffades vi och gick igenom mina svar och diskuterade mina mål.
  Jag fick en plan med alternativ på vad jag skulle äta och vad jag skulle undvika.
  Det gjordes även en träningsplan.

  Jag kände mig motiverad efter vårt samtal och körde igång.
  Frågor som dök upp under tiden besvarades snabbt och lätt via mail.
  Efter ett antal veckor hade vi samtal igen och vägning och mätning. Så härligt att få resultaten och bekräftelsen på att man varit duktig och gjort en förändring.

  Jag nådde mina mål, dessutom fick jag den extra bonusen jag hoppades på – jag blev gravid och har idag min guldklimp❤️
  Slump? Kanske…

 • Katarina Swahn

  Min resa med Samie och Hälsa som val startade sommaren 2018 då jag kom hem från semester och kommit fram till att jag inte kunde fortsätta som jag levde då med dåliga matvanor och ett ohälsosamt midjemått. Jag ville må bättre, bli piggare, få ett hälsosamt midjemått och en balans i livet som jag saknade. Med Samies hjälp, stöttning och bra verktyg och kanske det viktigaste av allt rimliga och långsiktiga mål. Att välja en förändring för livet och inte en ”Quick fix” – här har Samies coachning varit helt fantastisk och avgörande för mig för att nå mina mål. Nu är jag 24 cm mindre runt midjan, har M i storlek och framförallt mår jag så mycket bättre. Samie har utöver hjälpen med ett hållbart matupplägg också varit min personliga tränare under hösten/vintern 2018 vilket har fått mig träna igen och även fått mig till att uppskatta gymträningen. Så vill Ni ha hjälp med en långsiktig och hållbar förändring för din hälsa så är det Hälsa som val och Samie Ni ska kontakta. Min resa med Samie är en av de bästa resor jag gjort – tusen tack🌷

 • Katarina

  Tack Samantha för en värdefull och lärorik period. Du har alltid funnits där när jag har frågor o behöver avancerade råd inom kost o livsstil. Så har du hjälpt mig att bli mer strukturerad och varit tydlig när tvekat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *