Tjänster

Boka tid

Jag erbjuder tjänster inom kost och träning. Du kan anlita mig som både kostrådgivare och personlig tränare. Jag läser även funktionsmedicin och erbjuder min tid till ett rabatterat pris under pågående utbildning.

Jag har flera olika paketlösningar, men hittar du inget som passar dig, eller om du har andra önskemål så löser vi det!

Energi Kvinna/Man

Du önskar energi till det du vill göra. Du har övervikt. Du vill bli starkare. Du vill ha en kostförändring/hållbar livsstil.
Vi sätter realistiska mål/delmål efter dina förutsättningar. En plan för vad du behöver göra för att komma dit. Coachning under hela resan där vi jobbar med de svårigheter som dyker upp och verktyg för att klara hinder och utmaningar i vardagen.

1 månad Hälsoenkät Kost och livsstilsrådgivning 2 x 60min Coachning mellan träffar sms/mail 2300 kr

2 månader Hälsoenkät Kost och livsstilsrådgivning 4x 60 min Coachning mellan träffar sms/mail 4200 kr (motsv 2100 kr/månad)

3 månader Hälsoenkät Kost och livsstilsrådgivning 6x 60 min Coachning mellan träffar sms/mail 5400 kr (motsv 1800 kr/månad)

Kostanalys

Kostregistrering + möte

Du registrerar så detaljerat som möjligt vad du äter och dricker under en vecka. Baserat på vad dina önskemål är så analyserar jag hur du äter och därefter pratar vi om vilka förändringar och justeringar du kan göra under 1 timme.

Pris: 1500 kr

Du är vad du äter

Fysiskt möte i butik (Skåne)

Vad ska vi köpa? Hur ska vi tänka när vi handlar?

Här följer jag med dig på din veckohandling, vi går igenom butiken, de varor du ska ha och varor du brukar köpa. Jag ger dig tips på hur du kan göra bättre val.

Pris: 1000 kr

Företagshälsa

Satsa på friskvård så behöver du inte satsa på sjukvård. Din personal är viktig för ditt företag, din personalhälsa påverkar alltid företaget. Vill du ge dina anställda goda förutsättningar till bra hälsa? Kontakta mig så sätter vi ihop ett företagspaket som passar erat företag.

Kostrådgivning på individnivå, föreläsningar och personlig träning med dina anställdas behov i fokus är olika delar som kan ingå.

Priser: Offereras

Hälsokontroll Werlabs

Analys av blodprovsresultat

Hälsoanalyser av den typ som Werlabs erbjuder syftar till att ge individen information om sin hälsa för att upptäcka livsstilssjukdomar i ett tidigt skede, som kan följas upp med bl a hälsofrämjande åtgärder.

Maila mig för en rabattkod som ger dig 20% rabatt på deras XL-test. Du beställer och betalar sedan testet via länken nedan.

Med provsvaren får du en utförlig läkarkommentar. Vill du ha hjälp att ytterligare analysera dina testresultat, ur ett funktionsmedicinskt perspektiv, så kan jag hjälpa dig med det.

Pris: 800 kr

Inspirationslunch/kväll

För kompisgänget, mamma- eller pappagänget, familjen eller kollegorna.

Berätta vad ni önskar inspireras av och få svar på så kommer jag till er och under tre timmar får ni ta del av min kunskap. Ni får möjlighet att ställa frågor, varför inte över en bättre måltid som ni bekostar och tillagar ihop.

Förslag på ämnen:
– Hur ska man äta när man tränar mycket?
– Hur ska man ska tänka under barnens första år av smakportioner?
– Hur kan man leva för att minska riskerna för livsstilssjukdomar?

Pris: 3000 kr
(rese- och boendekostnad tillkommer i de fall det behövs)

Övriga tjänster

Funktionsmedicin är under utbildning, du bekostar tester själv och min tid får du till reducerat pris.

Samtal eller mejl mellan träffar, enligt överenskommelse från 200 kr.

Personlig träning finns enligt överenskommelse.

Kolesterol + HB + Blodsocker prov 450 kr
En ögonblicksbild på dina värden som påverkar din hälsa, och en förklaring vad just dina värden säger.

Alla priser är inkl moms för privatpersoner.


Mejla samantha@halsasomval.se för frågor och bokning.