Priser

Priser

Boka tid

Jag tar möten via Skype , Messenger och Facetime.

Start + 1 uppföljning  2500:-
(Uppföljning ska ske inom 2 mån)
Innan möte har du fyllt i en gedigen hälsoenkät. I denna kostrådgivning ingår kost och livstidsåtgärder. Vi träffas första gången efter att jag tagit del av din enkät. Detta möte varar ca 90 -120 min. Sen bokar vi en uppföljning inom två månader.

Du är vad du äter 1000:-
Vad ska vi köpa? hur ska vi tänka? när vi handlar. Här följer jag med dig på din veckohandling, vi går igenom butiken, de varor du ska ha och varor du brukar köpa. Jag ger dig tips på hur du kan göra bättre val.
Denna gäller bara i Skåne 🙂

Kostanalys 1500:-
Du mejlar in vad du äter och dricker under en vecka så detaljerat du kan, beskriver också vad du önskar med kostanalysen. Jag går sedan igenom den och  vi pratar om de förändringar du kan göra i en timme.

Inspirationskväll/Inspirationslunch för dig och vännerna, mamma/pappagänget, familjen, kollegorna 3000:- (vid lång körning/transport och borta natt tillkommer från 1500:- beroende på hur långt bort det är).
Berätta vad ni önskar inspireras av och få svar på så kommer jag till er och under tre timmar får ni ta del av min kunskap. Ni får  möjlighet till att ställa frågor, varför inte över en bättre måltid? ( som ni bekostar och tillagar ihop) max 6 personer, det kan handla om hur man ska äta när man tränar mycket? om hur man ska tänka under barnens första år av smakportioner? hur kan man leva för att minska riskerna för samtidens livsstilssjukdomar?

Samtal mellan träffar eller mejl enligt överenskommelse från 200:-.

Personlig träning kommer inom kort.

Funktionsmedicin kommer om ett år.

Jag jobbar i hela Sverige, konsultation via Skype/messenger/och telefon är möjliga efter överenskommelse
Mejla samantha@halsasomval.se för bokning.

Kolesterol +HB+ Blodsocker prov 350:-
En ögonblicksbild på dina värden som påverkar din hälsa, och en förklaring vad just dina värden säger.

Kolesterol +HB+ Blodsocker+ ett kostrådgivnings tillfälle 1050:-
Du får blodanalyser och råd på hur du kan påverka dem med din livsstil och kost.

Alla priser är inkl moms för privatpersoner

Företagshälsa
Din personal är viktig för ditt företag, din personalhälsa påverkar alltid företaget. Vill du ge dina anställda goda förutsättningar till bra hälsa? Så har jag  en del företagspaket som kan vara av intresse. Kostrådgivning på individnivå och föreläsning är möjligt att kombinera!
Framåt även personlig träning.

Mejla mig vid intresse

Samantha@halsasomval.se