Blogg,  Länkar

Live-föreläsning på Facebook!

Jag fick möjligheten att testa mig själv lite utanför min egen box. Vart är den lådan tänker du säkert. Det är märkligt hur vissa saker kan tyckas enkla och andra stora berg att bestiga. Den känslan fick jag när Mikael på @zreenz kommer med idén. För honom var det så självklart att vi skulle skapa en föreläsning tillsammans. Jag föreläser han är teknikmannen bakom. Kände lite svett i armhålan och lite ångest inför detta, men vet att utanför lådan ska jag.

Summan av kardemumman blir en kort föreläsning där jag berättar lite kort om vad hälsa är för mig och vad vi kan göra för att må bra.

Själva föreläsningen var live på Facebook den 1 April, men var inte ledsen du missat den, jag ger dig såklart länken här 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.