Blogg

Det har varit tyst ett tag!

Eller ja jag har iaf inte lagt ut något på hemsidan, dock händer det saker bakom kulisserna så håll ut.

Ni vet ibland den känslan att du har massor att göra, du gör och gör och gör och ändå känns det som om ingeting blir gjort, eller kanske ska jag omformulera!

Jag har höga krav på mig själv och blir liksom ”aldrig” nöjd riktigt. Får jobba på den att good enough är good enough. Speciellt på hemsidan, kanske bör jag lägga fokus på att få ut det jag vill förmedla för att sen finpolera i efterhand ;-)?

Men tänker att jag bör summera allt som händer så ni får möjlighet att hänga med!

Precis som för många andra förändrades saker i mitt företag i och med Corona, men det skapade även nya möjligheter och tid för reflektion och för att skapa nytt. Så hur framtiden kommer te sig det ser jag fram emot att få uppleva.

Privat så är det verkligen en känsla om vad som är viktigt på riktigt. Jag njuter faktiskt lite av denna isolering, livets tempo gick ner alla helger blev lediga, inga kalas eller middagar. Fokus blir bara familj, träning, jobb. Vi umgås väldigt sparsamt, med avstånd och omtanke för dem som i vår närhet är i riskzon.

Mina Pt-klienter tränar alltid ute så här fortsätter vi som vanligt. Vill du också träna hör av dig !

Kramar får bara dem som bor i samma hus. Jag har yttersta respekt för Corona och det viruset, jag vill inte få det eller att någon ska få det. Dem jag känner som har haft det, har klarat sig utan läkarvård men sjukdomen tar hårt och sviterna sitter i. Det obehagliga är att man inte vet hur ens egna immunförsvar skulle reagera om man skulle bli smittad. Vem trodde att man skulle uppleva en pandemi i sitt liv.

Vi gör val som vissa blir ledsna av när vi tackar nej till att finnas i olika sammanhang men, min fokus är de närmsta, jag avstår t o m att krama min mamma men bara av den anledningen att jag ska få krama henne efter Corona. Men jag måste ändå vistas hos henne för mathandling osv… så ja vi håller avstånd med andra, men det är lätt i jämförelse att inte hålla om sin mamma.

Så livet går sin stilla gång pandemi eller ej, det är toppar och dalar, och jag förhåller mig till det.

Jag lägger stor fokus på mitt mående också. Sömnen, maten, träningen. Jag låter sorg komma men ej slå rot och jag tar alla tillfällen för skratt.

Gör du det också, reflektera av vad som är viktigt på riktigt, ta hand om dig för det är riktig omtanke för andra!

#sovättränaälskalev

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.