Våga satsa på dina mål!
Blogg

Börja drömma!

Jag vet inte riktigt när det hände, men något har förändrats, mina tankar eller mitt sätt att tänka. Det handlar om min inre resa. Den är större än den yttre. Den yttre gör just bara det, förändrar ett yttre, men mitt inre, däri ligger skillnaden.

Mina inre tankar, och hur de påverkar mig, mina mål och drömmar min vardag mina känslor, det är den stora resan.

Förändringen började på riktigt 28 november 2004. Jag gick på en date men honom, han som nu är min man.

Han skapar en känsla redan tidigt att jag bara kan vara mig själv, på det sättet jag bara har kunnat vara när jag är helt själv. Sådan är jag med honom. Stundtals när han tittade på mig kände jag mig naken fast jag var fullt påklädd.

Jag tänker inte dra en 15 år lång historia så slappna av. Däremot så är den grunden till vart jag är idag.

Du ser, min man har hela tiden trott på mig och mina förmågor, stöttat i allt jag företar mig, oavsett hur högt jag tänkt hoppa så har han sagt DU KAN!

Han har lyssnat mellan raderna och sett de drömmar jag själv inte insett jag har i smyg. Lett mig i handen ända tills jag såg det själv.

Sätt mål - du är aldrig för gammal

Till slut vaknar jag

Jag måste göra det som jag brinner för, jag törstade kunskap och utbildade mig, jag törstade förändring, men våga inte se det.

Hur ska jag kunna? Vem är jag? Och alla röster jag lyssnat på, som skapat en känsla av att att byta väg och drömma inte är nåbart för mig.

För gammal, för okunnig, full av tvivel!

Men med en stark push så hoppade jag så mycket längre än jag någonsin trodde jag skulle våga.

Och jag slutade lyssna på de där rösterna och vände örat inåt. Och tittade på vart jag varit, hur långt jag kommit och att jag gjort det själv. Ingen har studerat åt mig eller avlagt mina tentamen. Ingen har gjort att jag blev mig själv i kroppen efter graviditeterna. Det var jag. Jag har klarat det själv, det var inte omöjligt. Så fort jag började tro att det var möjligt.

Så nu är jag härvarande och närvarande, jag tar åt mig av de röster som tror på mig, jag jobbar bort tvivel och låter det inte fastna. Jag vågar drömma stort och jag vågar sätta mål. Och oavsett hur läskigt det stundtals är och tvivel knackar på dörren. Så fortsätter jag fram.

Skapar en omgivning som stärker mig. Jag kan allt jag vill och jobbar för. Jag omger mig med dem som ser min potential.

Situationer som kan sluta i misslyckande utsätter jag mig för och tänker att de är lärande. Jag lyssnar på alla råd men vänder blicken in och lyssnar på min magkänsla.

41 år gammal, och jag har drömmar och mål, jag jobbar medvetet, jag lever och jag älskar. Jag väljer till, jag väljer bort.

Du!

Jag vill att du ska våga drömma och sätta mål, jag vill att du ska se allt som möjligt, du kan komma dit och nå dem. Ibland går det snabbt och ibland tar det lite längre tid. Stort som smått. Men ditt största hinder är oftast du själv.

Så sluta se allt som omöjligt, skapa en dröm sätt upp ett mål och börja din resa dit. Jag vet du kan om du vill för all kraft och potential finns inom dig.

Du blir aldrig för gammal!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.